Monoblok varmepumpe Aircondition 4 i 1: Afkøl, rens, opvarm og affugt dit hjem eller kontor hurtigt og omkostningseffektivt!

NYDED: 4 i 1 AirExchange Elements 12-R Monoblok varmepumpe skaber det perfekte indeklima

AirExchange® 12-R Monoblock – Holder altid dit hjem eller kontor ved den rette temperatur! Vores avancerede løsning kombinerer banebrydende teknologi og miljøvenlige metoder, der sikrer effektiv og omkostningseffektiv køling og opvarmning (energiklasse A+).

Funktionen til at fjerne op til 34 liter fugt om dagen forbedrer luftkvaliteten. Den indbyggede filtrering fjerner effektivt støv, pollen, luftbårne partikler og overskydende fugt.

Med lydsvage luftstrømme og en robust, pulverlakeret stålkonstruktion leverer vores enhed ikke kun optimal ydeevne, men også et elegant udseende. Betjen enheden eksternt via fjernbetjening eller vores brugervenlige WiFi-app, der kan downloades fra både Google Play og App Store.

Installationen er enkel, og vores system kræver ikke en udendørs enhed. Med en kapacitet til rum på op til 80 m² er 12-R ideel til forskellige rumstørrelser.”

ALT I EN OG SAMME ENHED

4-i-1 Multifunktionelt Klimaanlæg

✔ Køling Med en imponerende kølekapacitet på 3,5 kW (12.000 BTU/t) kan AirExchange® 12-R skabe en behageligt kølig atmosfære. Dette klimaanlæg er ideelt til at skabe en kølig oase, og det bruger kun op til 1,3 kW/t ved maksimalt strømforbrug.

✔ Opvarmning AirExchange® 12-R er også en pålidelig varmekilde med en kapacitet på 2,9 kW (10.000 BTU/t), og det bruger kun op til 0,8 kW/t ved maksimalt strømforbrug.

Derudover er 12-R udstyret med et 800 W elektrisk varmeelement, der kan træde til som ekstra varmekilde på kolde dage eller i rum, hvor varmepumpen er den primære varmekilde.

✔ Affugtning Med en imponerende kapacitet på op til 34 liter pr. dag er AirExchange® 12-R det ideelle valg til rum med fugtproblemer. Den effektive affugtningsfunktion hjælper med at opretholde et sundt og komfortabelt indeklima.

✔ Rensning AirExchange® 12-R er udstyret med en professionel filterkombination, der effektivt renser luften for støv, pollen, fugt og skadelige partikler. Dette sikrer en frisk og ren luftkvalitet i dit rum.

Indendørs luftkvalitet

Stærke Præstationer Forenet med Elegance

Vi vægter udseendet af vores klimaanlæg lige så højt som dets ydeevne. Vores designere har stræbt efter at opnå den ideelle balance mellem æstetik og funktionalitet.

Elements 12-R forener kraftfuld køle- og opvarmningskapacitet med et elegant og tidløst design. Dette skaber en harmoni mellem form og funktion, alt sammen drevet af de mest intelligente og energieffektive teknologier på markedet.