Den nyeste innovation inden for luftrensning

AirExchange® tilbyder den nyeste innovation inden for avanceret luftrensning. Med dit helbred som vores højeste prioritet har vi udviklet et system, der overvåger dette nøje.

Ved at bruge vores unikke og patenterede VORTEX-princip er det muligt at gøre et rum fyldt med kraftig røg helt røgfrit inden for få sekunder.

Ved at skabe en kraftig opadgående luftstrøm og bruge vores 360° graders filterkombination håndteres en maksimal filterkapacitet med en superhurtig og effektiv rengøring som effekten.

AirExchange-750

'' Normale ventilationssystemer giver utilstrækkelig eller ingen beskyttelse mod skadelige aerosoler og viruspartikler ''

 Verdenssundhedsorganisationen (WHO) – aerogen spredning af SARS-CoV-2 (COVID-19)

Officielle testresultater for Airexchange luftrensere

Vores produkter er CE, CB, ROHS og FCC godkendt. Derudover har vi også testet vores luftrensningssystemer i stor skala mod de nyeste vira, bakterier og svampe, hvilket gør det muligt at bruge AirExchange® luftrensningssystemer endnu mere vidt.

Nogle af vores testresultater er vist nedenfor:

Influenza A – H1N1 (Svineinfluenza)> Denne virus har stærke grænseflader med SARS-CoV-2 (COVID-19)> Afsluttet med en minimumviruseliminationseffektivitet på> 99,99%
Staphylococcus Aureus> Komplet med en minimal bakteriel eliminationseffektivitet på> 99,99%
Escherichia Coli> Komplet med en minimal bakteriel eliminationseffektivitet på> 99,99%
Klebsiella Pneumoniae> Komplet med en minimal bakteriel eliminationseffektivitet på> 99,99%
Staphylococcus Albus> Komplet med en minimal bakteriel eliminationseffektivitet på> 99,99%

Med en eliminations-effektivitet på> 99,99% er der ikke fundet virus og / eller bakteriepartikler i den oprensede omgivende luft.
Hvis du er nysgerrig efter vores officielle testrapporter, kan vi vise dem dem på anmodning.

Godt gennemtænkt VORTEX luftgennemstrømning

Aerosoler, støvpartikler og forurenede luftpartikler er tungere end rensede luftpartikler. AirExchange® luftrensningssystemer bruger det unikke VORTEX-princip, som vi har udviklet for at skabe en opadgående luftstrøm.

På denne måde suges de tungere partikler, som er placeret lavere i rummet, op i enheden fra bunden. De filtrerede luftpartikler udstødes derefter i miljøet øverst på produktet.

Takket være dette VORTEX-princip øges luftområdet, og det er muligt effektivt at rense flere sammenhængende rum.

Den integrerede UV-C lampe

AirExchange® luftrensningssystemerne er udstyret med en 254NM spektrum UV-C lampe. Denne UV-C lampe er placeret i midten af 360 ° graders filterkombination og er den sidste og også den ‘dødbringendeste’ beskyttelse mod vira, bakterier og svampe.

254NM-strålingen beskadiger de fotolytiske (DNA) processer i cellekernerne i eventuelle resterende mikroorganismer og får dem til at beskadige og nedbrydes permanent.

Ved hjælp af denne UV-C-teknologi er det muligt at opnå en eliminations-effektivitet på> 99,99%.

Se sortiment af luftrensere

Maksimal filterkapacitet

Antibakterielt forfilter med fibernetstof og steriliseringsvæv

Det antibakterielle forfilter er det første beskyttende lag mod (fint) støv, hår, pollen og hudflager. Vores forfiltre har fibernetstof og ikke-vævet steriliseringsstof og overholder EN779, ISO 16890 og ASHRAE 52.2 standarder.

HEPA 14 Antimikrobielt peptidfilter

HEPA (High Efficiency Particulate Air) 14 antimikrobielt peptidfilter er udviklet til brug inden for rumfart. Denne teknik anvendes nu i AirExchange® luftrensningssystemer og renser svampe, bakterier, pollen og vira med en effektivitet på 99,995%. Filteret er udviklet i overensstemmelse med Den Europæiske Unions standard 1822: 2019 til oprensning af PM1.0 (partikler med en minimumsdiameter på 1,0 µm ).

Kulfilter med aktivt kul

Kulfilteret med aktivt kul i bikubestruktur renser luftpartikler ved aktivt at fjerne lugt, gasser, røg, olier, fedt og dampe. Derudover filtrerer kulfilteret også flygtige organiske forbindelser, formaldehyd, benzen, xylen, TVOC og andre skadelige stoffer. Så du kan trække vejret uden bekymring.

TiO2 filter med naturlig ionisering

Det selvrensende, fotokatalytiske titandioxid (TiO2) mesh-filter eliminerer mikroorganismer såsom vira, bakterier og svampe ved proaktivt at målrette passerende partikler med protoner (naturlig ionisering med UV-lys). Vi bruger ikke ESP. (elektronisk) ionisering, som frigiver giftig ozongas!

UV-C lysbehandling

UV-C er en ultraviolet, elektromagnetisk kortbølgestråling på 253,7 nm. Denne stråling beskadiger de fotolytiske processer i kernerne i eventuelle resterende mikroorganismer, hvilket får dem til at beskadige og nedbrydes permanent.

Dedikeret kundeservice

Sikker betaling

Utilfreds? Penge tilbage!

GRATIS FRAGT