En plug-and-play-løsning til hvert ventilationssystem

AirExchange® indbyggede sugesystemer er den integrerede løsning, når det drejer sig om at skabe et patogenfrit og renset arbejdsmiljø.

Ved at bruge vores gennemprøvede filterteknologi inklusive et antibakterielt HEPA H14-filter, Kulfilter med aktivt kul, Titandioxid (TiO2) -filter og UV-C-teknologi er det muligt at rense værelser med lynhastighed. Dette uden at foretage større justeringer af dit eksisterende ventilationssystem.

Vi arbejder sammen med certificerede VVS-installatører, der installerer den indbyggede eller sugeenhed på ingen tid. Dette gør dit eksisterende ventilationssystem helt opdateret.

Filtrér skadelige stoffer og dampe lynhurtigt

Med den specielle filterteknologi i den indbyggede AirExchange®-enhed filtreres recirkuleret luft fra det normale ventilationssystem hurtigt og effektivt. Den indbyggede enhed kan let placeres i det eksisterende ventilationssystem.

Med AirExchange® indbyggede og sugeenhed rengøres rummet op til 15 gange mere effektivt mod vira, bakterier, svampe, fint støv og pollen end med standardventilationssystemet.

Det handler om overkommelig beskyttelse

Naturlig cirkulation påbegyndes med AirExchange® sugeenhed. Ved at lade en kombination af ren og frisk luft ovenfra og udtage den forurenede luft nedenfra opnås en maksimal rengøringseffekt.

Dette giver dig mulighed for at spare på energiomkostningerne uden at ofre luftudvekslingskapacitet.

Indbyggede systemer

Opgradér dit eksisterende  ventilationsystem

Kun den højeste kvalitet.

Alle vores produkter er produceret med ekstrem præcision og er lavet af materialer af højeste kvalitet. Rensningssystemerne er forsynet med en holdbar finish, hvilket betyder, at de holder i årtier.

Vores systemer er ikke kun funktionelle, men har også et stilfuldt design.

Sikkerhed kan være smuk!

Ud over optimal beskyttelse giver AirExchange® indbyggede systemer også betydelige besparelser på energi omkostninger.

En skræddersyet løsning til enhver unik situation

Hvert klimastyringssystem er unikt, hvorfor vi leverer en bred vifte af ekstra tilbehør, så AirExchange® indbyggede eller sugeenheder kan placeres i enhver situation.

Certificerede VVS-installatører fra vores partnere kan bestemme på dit sted, hvilket tilbehør der skal bruges til at installere filtersystemerne med succes.

Vidste du, at ... der er interessante finansieringsmuligheder til forbedring af ventilations- og indeklima-systemer?

Vores certificerede HVAC-installationspartnere

Installationen af AirExchange® indbyggede eller sugesystemer leveres af en af vores certificerede og uddannede HVAC-installationspartnere.

Vores partnere er specialiserede i installation og tilpasning af HVAC klimastyringssystemer og kan installere AirExchange® indbyggede eller sugesystemer på ingen tid.

Hvis du foretrækker at tage dig af installationen selv, er det selvfølgelig også muligt!
Se vores katalog og kontakt os for et passende tilbud.

Dedikeret kundeservice

Sikker betaling

Utilfreds? Penge tilbage!

GRATIS FRAGT