Test af luftrenser som er både smuk og effektiv.

600T er en smuk og effektiv luftrenser fra AirExchange. Med 600 kubimeter i timen er denne luftrenser i stand til at holde luften ren i din virksomhed i store og mindre lokaler.

Har du et rum på 60 kvadratmeter, renser 600T luften i hele lokalet 4 gange i timen! Perfekt luftrenser til mødelokaler og liberalt erhverv.

Det hele foregår automatisk, som du kan se på denne video. Er der flere urenheder i luften end normalt, så sætter 600T sugekraften i vejret. Du kan også styre luftrenseren selv. Enten på det lækre touch display eller med din app. Desuden er den på Wifi så du kan styre luftrenseren fra en anden lokation.

Se testresultat fra test fortaget af Forbrugerrådet Tænk her: https://taenk.dk/test/luftrensere/airexchange-600-t-white

 

AirExchange® 600-T Hvid Luftrenser m. WIFI

Udstyret med et arsenal af forsvarsmekanismer fjerner AirExchange® 600-T-renseren vira, bakterier, pollen, støv, patogener, allergener og kemiske forbindelser fra den forurenede omgivende luft med en effektivitet på mere end 99,99%. AirExchange® 600-T har en rengøringskapacitet (Clean Air Delivery Rate – CADR) på op til 600m3 / time.

Se den praktiske test af luftrenser 600T fra Airexchange.

Phillip viser her en test af 600T. Se hvor hurtig den er til at fjerne tobaksrøg fra lokalet, takket være den indbyggede partikelmåler. Renser med HEPA-14 filter, aktivt kul og UCV-lys. Din luft bliver helt ren med aktivt kul rensning.

Dedikeret kundeservice

Sikker betaling

Utilfreds? Penge tilbage!

GRATIS FRAGT